Nog steeds dezelfde resultaten in IC …

Opwijk 2 en 3 blijven de overwinningen aan elkaar rijgen terwijl Opwijk 1 opnieuw geen vuist kon maken.

Ditmaal bleek Hoboken 1 alweer te sterk. ’s Morgens moest Arne ziek afbellen waardoor de 3 Opwijkse ploegen in extremis helemaal moesten worden herschikt. Het ging tijdens het vierde uur fout op bord 2 bij Tom tegen de ijzersterke Arben Dardha. Ook Jan en Pascal konden na een mindere opening de meubelen niet meer redden. Jonas en Carlo gaven remise in betere stellingen, zo beseften ze beiden achteraf. Ook Yulia accepteerde remise toen het kalf al verdronken was, na een vrij evenwichtige partij. Alleen Tom kon nog laat op de avond een puntje tegenscoren op bord 6, nadat hij nochtans eerst een kwaliteit was achtergekomen. Pa een lange stijd op bord 1 moest Arno zich uiteindelijk nog gewonnen geven. Opwijk 1 staat nu helemaal op de rand van de afgrond. Theoretisch is redding nog mogelijk, maar een mirakel van hier tot in Santiago De Compostella is nog niet groot genoeg…

Blije gezichten dan weer in de andere Opwijkse ploegen. Sam won zijn partij in Geraardsbergen terwijl Kris, Stephan en Yordi remiseerden. Sam, oorsponkelijk dus opgesteld in Opwijk 3, was de held en alweer de matchwinnaar van de dag.

Meindert was zo blij dat hij mocht invallen voor Opwijk 3 tegen KGSTL 11, dat hij prompt zijn tegenstander van het bord veegde en zijn ploeg zo meteen op koers zette naar de overwinning. Jeroen en Fabio wonnen ook met gemak hun partij en Gilbert gaf een remise omdat hij er niks plezant aan vond dat zijn tegenstander meer achter de bar zat dan achter het bord.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s