Jonas sluit zijn KK af met winst

Met spijt in het hart werkte Jonas gisteren zijn laatste partij van dit KK af. Het was een afgebroken partij waarin Yordi met wit het al iets lastiger had, ondanks een vreemd geplaceerde zwarte toren (op h7, met grotendeels geblokeerde pionnen op h5, g6 en f7). Maar Jonas won, en sluit af met 8,5 uit 11. Er was gisteren verder weinig KK activiteit te bespeuren, behalve nog één uitgestelde partij van finalereeks C. Die telde dan ook dubbel, want na een zware match van meer dan drie uur moest Dirk tenslotte het onderspit delven tegen leider Fred.

26/02/2013 : Cappelle-la-Grande en Mechelen

Op het forum is het dagelijks verslag terug te vinden van het wedervaren van M & M in het internationale monstertornooitornooi van Capelle-La-Grande (564 deelnemers !). De pure cijfers staan op deze link . We zien hier ook Frederic De Coster dapper meestrijden.

Dichter bij huis zijn onze Gambietertjes bezig aan het Vlaams Kampioenschap . Fabio is in’t vorm, maar dat wisten we al hier in Opwijk. Yordi en Bram gaan precies eerder pieken naar het Belgisch Kampioenschap. Zaterdag worden de laatste ronden gespeeld en zijn de Vlaamse kampioenen bekend. En dan komen ook onze -10 zaterdag in actie. Supporters op post !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s