Correctie – Dominique eindwinnaar Zomertornooi

Michiel maakte het organisatiecomité er attent op dat er een klein foutje is geslopen in de bonuspuntentelling (wat een ontroerende onbaatzuchtigheid). Michiel had er slechts 12 opgehaald en geen 13. Dat betekent dat Dominique de eindwinnaar is van het tornooi. Proficiat Dominique !

Intussen blijven de inschrijvingen voor het KK 2014 binnenlopen. De affiche oogt al erg fraai. En we kunnen u al verklappen dat er nog op het punt staan te tekenen. Donderdag weten we eindelijk wie er zal aantreden en wie u tegenover u zal zitten op donderdag 12 september.

01/09/2013 : Michiel eindwinnaar Zomertornooi

Tijdens de laatste 4 ronden van afgelopen donderdag stal voorzitter Rudi de show met een score van 3,5 uit 4. Al met al was het zomertornooi opnieuw een groot succes met op sommige speeldagen tot 20 deelnemers.

Toegegeven, het was een beetje een rare scoreformule, en de eindwinnaar is zoals verwacht niemand van ‘the usual suspects’ geworden. Het was voor arme Frederic onmogelijk om met deze formule ergens bonuspunten te halen en Jonas is met een fantastische score van 11,5 uit 12 en een TPR van 2336 zelfs pas 6e geëindigd. Maar Michiel speelde met 22 van de 24 de meeste partijen (net als broer Berten) en haalde door overwinningen op Oscar (14e ronde) en Herman (19e ronde) een massa aan bonuspunten. Dominique lanceerde zich naar een tweede plaats door een overwinning op Jan in de 16e ronde.

Volgend jaar gaan we toch afstappen van dit systeem en waarschijnlijk met een tijdshandicap spelen maar intussen : Proficiat Michiel !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s