Verkouden Cedric aan de leiding in reeks A

Niets dan toppers altijd daar in reeks A (en ook in B natuurlijk). Cedric kwam met zwart zwaar onder druk te staan van Carlo maar hij hield kranig vol en werd beloond met het volle punt. Hetzelfde scenario in Jan – Tom waar Tom toesloeg toen Jan zijn kruit had verschoten. Cedric en Tom staan beide nog als enigen met het maximum. Fredric begint ook onder stoom te komen. Arne mistte een tactisch truukje en moest dan een kwaliteit achter in een eindspel verdedigen. Dat lukte niet. Zelfde scenario in Stephan – Marc, waarin laatstgenoemde zwartspeler een kwaliteit moest inleveren die hij niet meer terugzag. “The Battle of den Boskant” tussen Fabi en Kris werd afgebroken.

In reeks B steekt de voorzitter zijn ambities niet onder stoelen of banken. Nu als gepensioneerde heeft hij zeeën van tijd om zich mentaal, fysiek en openingstechnisch voor te bereiden. Hij won met vrij veel moeite van Ilda maar staat na drie ronden aan kop met het maximum van de punten. Sven is duidelijk goed bezig bij zijn debuut, opnieuw winst ditmaal tegen Dirk. C-kampioen Jonathan won van Berten en schaart zich ook in de top 4. Wouter won overtuigend van Oscar en Herman kreeg het volle punt (of beter – de volle toren ) in de schoot geworpen van Fred.

Dolle avonturen dus op de Duivenzolder, en nu is het met spanning afwachten op het binnenlopen der uitslagen op zondagavond.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s