Open Leuven domineert even KK en WK

Vanavond begint in Leuven het 25ste open van Leuven en traditiegetrouw trekt een hele schare Gambieters naar ginder. Alles is te volgen op de website van Leuven dit weekend : Open van Leuven. Hopelijk komt er eentje terug met een trofee.

Vele Gambieters programmeerden dan ook blijkbaar een dagje rust. Yordi en Fabio uiteraard niet, maar hun partijen werden afgebroken tegen respectievelijk Arne en Cedric. Bij Fabio moest de strijd nog losbarsten, maar de stelling van Yordi zag er niet zo best uit, met een kwaliteit achter in een eindspel. Het enige resultaat van de A-reeks, en ook de langste partij van de avond, dat kon niet anders, was die tussen de jonge dinosauriërs Jan en Kris. Zoals steeds met deze beide heren dacht men oeverloos lang na in de meest kalme fase van de partij, om dan tegen het einde het tempo willens nillens te moeten verhogen. Kris ging daar als eerste in de fout en kreeg in het vervolg geen kans meer om het recht te zetten.

In de B-reeks vielen ook slechts drie resultaten te noteren. Leider Dominique boekte zijn vijfde overwinning van het KK tegen Valère. Oscar verspeelde al in de opening door een onoplettendheid een stuk tegen Fred, die het dit keer niet meer af gaf. Ilda en Berten speelden remise.

Morgen is het eindelijk gedaan met het lange wachten en begint de WK match om de wereldtitel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s