Opwijk 1 en Boskant 1 winnen hun titelmatchen !

Na het ongeluksken in de eerste ronde tegen KGSRL moest Opwijk 1 vandaag zonder fout winnen tegen het sterke en rechtstreekse titelconcurrent CREC 2. Opwijk 1 slaagde met vlag en wimpel. Carlo en Arne speelden eerst nog remise, maar dan begonnen de goede resultaten binnen te lopen : Tom Van de Perre was eerst klaar met zijn volle buit. Twee pionnen vanuit de opening gewonnen en niet meer afgegeven. Vervolgens Arno op het eerste bord met alweer een prima slotaanval. Tom Barbé deed er tot net na de tijdcontrole over, die hij ternauweroord had overleefd, maar daarna won hij snel. Jan had een hele tijd de beste papieren met een kwal voor, maar in tijdnood ging het volledig mis. Geen nood, de cijfers spraken voor zich : 4-2.

Opwijk 2 won opnieuw. Eerst Kris nog remise, maar daarna scoorde Yordi het volle punt met een overweldigende mataanval. Sam had ook een prima stelling na de opening, maar hij overspeelde zijn hand en verloor. Het omgekeerde gebeurde op bord 4 bij Fabio. Hij stond met zwart zeer slecht maar kon toch het tij nog keren mits een gelukje.

Bij Opwijk 3, dat dringend moet beginnen scoren, viel er toch eindelijk een eerste punt in het bakje na een gelijkspel tegen Brasschaat 4. Cedric won eerst nog, maar Pascal en Jeroen remiseerden en Gilbert verloor.

Dominique was Opwijk 4 komen versterken, maar het mocht niet baten tegen een veel te sterke tegenstander. Dominique haalde nog remise maar Meindert en Peter L. verloren. Bernd kwam een kwaliteit achter maar weerde zich nog lang en kranig, tot hij uiteindelijk ook moest opgeven.

Onze droom blijft dus nog steeds een droom : 4 klinkende overwinningen van Opwijk 1 tot en met 4.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s