Frederic de Drakendoder

Marc had moed gevat voor zijn inhaalmatch van afgelopen donderdag en bediende zich van de Siciliaanse Draak. Frederic had immers een nederlaag geleden vorige zondag in eerste nationale. Wat Marc vermoedelijk niet wist is dat ook Frederic geregeld in de huid kruipt van dit gevleugelde monster, en aldus de zwakke plekken in het geschubde pantser feilloos weet liggen. De zwarte draak lag dan ook snel rokend op zijn rug.

Sam bood langer weerstand tegen Cedric. Na de opening stond zwart ok, maar het werd langzaam aan ingewikkelder en Cedric slaagde erin de druk gestadig op te voeren, en op den duur kon Sam er niet meer aan uit. Stukverlies was het resultaat, en Sam spartelde nog als een wrattenzwijn met een leeuwenmuil om zijn keel : vruchteloos. Geert won de derde en laatste inhaalmatch van de avond met wit tegen Ilda.

Als toetje, en exclusief voor de trouwe Gambiet-site-lezer, de partij van Frederic van afgelopen zondag waarvan sprake met eigen commentaar, opnieuw in de huid van een Siciliaans monster.

Mladenov, Svetlin Decoster, Frederic

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s