Late Club Night

De weinige inhaalpartijen waren snel afgelopen. Fabio haalde een afgebroken partij in tegen Yulia, waarin de zwartspeelster een sterke zet had afgegeven. Fabio kwam een kwaliteit voor maar een trits pionnen achter, en kon het schip niet drijvende houden. Herman behandelde zijn “eigen” opening stiefmoederlijk en ging tenonderd tegen Berten, die de laatste tijd mooi opschuift in de rangschikking. Oscar deed een verdienstelijke poging om Dominique te stoppen, maar ook hij haalde elf uur niet, en perfecte score van de Dominator bleef intact.

Ruim de tijd dus voor nog een blitz-orgie na de reguliere partijen, en omdat Opwijk 1 bijna voltallig was komen opdagen, in het kader van de match van aanstaande zondag, was het voor Geert roedelopen tussen de tweeduizenders. Hoewel de Equalizer, de Dominator en Bomie hun uiterste best deden, ging regerende blitzkampioen met het maximum van de punten en de prijzen lopen.

Daarna was het tijd om de koer over te steken. Pas na nog een halve clubavond belandden met zijn allen opnieuw op de keien. Vrijdag is de zwaarste dag van de week.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s