De laatste ronde

Heel de Duivenzolder was volgelopen en alle zitjes waren ingenomen, maar helaas, de topper in reeks B, Wouter – Dominique werd uitgesteld. Het publiek genoot dan maar van een paar andere matchkes. Peter L. bouwde een winnende stelling op met een stuk meer tegen Ilda, maar hij was tevreden met remise om zijn puntentotaal op te krikken. Fred – Frank werd een overwinning voor eerstgenoemde. Broer Peter H. deed het beter en won tegen zijn rechtstreekse tegenstander in het klassement : Jonathan. Het spannendste duel van de avond was ongetwijfeld dat tussen mister Chess Tempo Sven en Berten. Het was Sven die uteindelijk wat pionnen op overschot hield in het eindspel en verdiend met de overwinning ging lopen.

In reeks B zijn Sven en Ilda het eerst klaar met hun 15 partijen van dit KK. Proficiat.

Ook reeks A snelt naar zijn einde : na drie inhaalpartijen nog 11 partijtjes te gaan. De Yordabios hadden hun dagje niet. Yordi gaf al zijn stukken weg tegen Stephan en Fabio kwam niet goed uit de opening tegen Carlo. Een pion achter bij slechte stelling en de nederlaag bleek onafwendbaar. Sam en Yulia speelden remise.

Nieuwe elo’s

Ze komen nu rapper dan een mens kan volgen. Een korte samenvatting : we gaan er met zijn allen weer 113 punten op vooruit. De GEI-Index staat op een nieuw record : 3560. Uitstekend !

Top 3 stijgers. 1. Yordi +34 2. Dominique en Jan +24.

Persoonlijke records : Yordi, Fabio, Sam, Dominique en Peter L.

Eerste rating voor Meindert : 1119. Ziet er goed uit voor onze GEI- Index.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s