Ajuinentornooi van start met come-back Koen

Maar liefst 10 Gambieters doen dit jaar mee aan het felgesmaakte Ajuinentornooi. Geen Tanguy Ringoir dit jaar, maar wel Frederic, die we het tornooi ook hebben aangepraat. De tiende Gambieter was evenwel een verrassing ; de come-back van Koen Michiels. Na enkele jaren te hebben stilgelegen is de liefde blijkbaar nog niet over. En als het goed gaat, mogen we hem terug verwachten op het KK 2015-2016.

In de eerste ronde gaf de Dominator al meteen zijn visitekaartje af : winst op Robijn Verlinden – hoogst geklasseerde Aalstenaar. Hopelijk moeten de Gambieters niet te veel tegen elkaar.

Wij herinneren onze Gambieters graag aan ons jaarlijkse etentje dat opnieuw doorgaat in het Kasteeltje in Opwijk. Tot op heden zijn er nog niet al te veel inschrijvingen en hebben we van een hoop Gambieters nog niets gehoord. Graag een mailtje aan Stephan of u al dan niet mee een vorkje komt prikken.

Stuttgart

Onze eerste bordspeler zit een beetje met de remiseblues. Na een slechte start en vele remises haalde hij toch nog 5,5 uit 9. Maar de GEI-Index verloor 15 elo’s.

Halfweg stuurde hij dit berichtje ;

“I can play around, but I lost the goal to keep control. It’s a status quo again, a draw in every game I played. I guess that sums it up, no one is right or wrong. I never lost, I never won.”

Paasrapid Leopoldsburg

Geert en Jan trokken op het laatste moment nog op Paasmaandag naar het verre Heppen bij Leopoldsburg, het geboortedorp van eerstgenoemde. Na een uitgebreide broodjesluch ten huize Bijloos – groot wit huis met prachtige tuin en een ontspannend wandelingetje in het bos liep het rapidschaak echter niet zo los ; Jan 4/7 TPR 1990 en Geert 3/7 TPR 1474. Een Tongerlo verder was het leed echter al snel geleden. Nu hebben we tenminste gezien waar Geert vandaan komt.

BK Jeugd – hartverwarmend dankwoordje van de ouders

Allereerst ook een dikke pluim voor Rudi en de hele organisatie van dit fantastische kampioenschap! Iedereen heeft zich ongelooflijk geamuseerd, het was een schitterende week.

Ook een dikke merci aan Arno, Arne, Cederic en Jan. Zij hebben onze gambieters bijgestaan bij het voorbereiden en analyseren van hun partijen. Dit niet zonder resultaat, mede hierdoor behaalden onze jongens heel mooie resultaten. Proficiat!

Het is mooi dat een club zoals Opwijk zo bezig is met zijn jeugdspelers, chapeau!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s