De elo’s van juli 2014

Reikhalzend wordt ernaar uitgekeken. En zeker naar de elo’s van juli, want die bepalen de pikgorde voor de komende Nationale Intercubs.

Arno blijft autoritair op nummer 1, en ook de positie van Jonas op nummer 2 werd niet bedreigd. Maar we hebben een nieuwe nummer drie, de vice-kampioen van 2014, Tom Barbé. Het ziet er naar uit dat Gambiet straks naar 2e nationale met een gemiddelde sterkte van ruim boven de 2100 elo. We zijn benieuwd.

De grootste stijger is natuurlijk de mister 100% van reeks B, Dominique. Hij doet er 177 punten, staat op 1788, en stijgt in de ranglijst van plaats 20 naar plaats 14. Het record van Rudi (+192) in 1991 blijft echter nog steeds ongebroken. Tweede hoogste stijger is Meindert (+86), gevolgd door Berten (+72) en, ook sterk, Cédric (+63).

De Gambiet elo-Index doet er 204 punten bij, en staat opnieuw op een all-time-high.

Ook nog even vermelden dat Frederic na het behalen van zijn titel, ook op zijn hoogste niveau ooit staat met 2329 elo. ’t Kan geen toeval zijn. De 100 elo die hij zal verliezen naar aanleiding van onderstaand evenement mag hij komend seizoen bij Gambiet inleveren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s