Stilte voor ronde 3

Er werd druk ingehaald en vooruitgespeeld in reeksen X- en Y, maar in de A-reeks bleef het kalm. Alleen Dominique en Arne streden om het punt. Het ging lang gelijk op, maar in de tijdnoodfase maakte Arne de witspeler eerst één en dan twee pionnen afhandig zonder al te veel compensatie, en dan was het voorbij.

Ilda kreeg geen vat op haar partij tegen Nando en moest voor het eerst dit seizoen de duimen leggen. Echtgenoot Marc verging het beter, hij scoorde zijn tweede punt van het seizoen tegen Berten.

Nieuwkomers Gilbert en Petrus hebben het niet onder de markt. De tegenstanders Geert en Jan H konden nog profiteren van hun gebrek aan ervaring. Maar of dat nog lang gaat duren ?

Tot slot kunnen wij u melden dat Van de Velde Beton na vergelijking van de diverse offertes tenslotte is verkozen als shirt-sponsor, en aan de de ledenvergadering zal binnenkort de keuze van model, naam en kleur voorgelegd worden.

Wat onze naam betreft moeten we toch een beetje beginnen opletten. Omdat onze activiteiten doorgaans pas diep in de donderdagnacht eindigen, werden we door de andere pertinente tooghangers bij Eliane onlangs omgedoopt tot “Schaakklub Gambier”.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s