Opwijk 1 neemt leiding in 2e

Het sprookje van Opwijk 1 blijft duren. In de match die voor het seizoen als degradatieduel was aangekruist ging Opwijk 1 gewoon door op kruissnelheid. Een remise op het eerste bord is het enige wat Artevelde kon scoren.

Opwijk 2 ging tenonder aan de sterke tegenstand op KGSRL 7. Robbert-Jan debuteerde wel aardig met winst op een 1600+ en Geert zorgde nog voor een halfje.

En den Boskant kon wéér niet winnen. Een kort verslag van de Krikke ;

Fabio deed een echte walk-over. Hij had zijn tegenstander onmiddellijk in een wurggreep. De c en d pion drongen hierbij ver door in de vijandelijke stelling, met een vlugge winst tot gevolg. Sam stelde remise voor (omdat hij dacht dat ik zeker ging winnen) in een betere stelling en met een ruime tijdsvoorsprong. Yordi werd in de opening geconfronteerd met een pionoffer en moest hierdoor met zijn koning op de loop. Op het moment dat we dachten, de Yordi komt eruit, moest hij toch ergens een kwal en een pion geven.

Ik verkl(gecensureerd)tte een gewonnen stelling met 2 pionnen voor en met het loperpaar. Daarbij miste ik nog een mat, een stukwinst, een kwal. In het eindspel rateerde ik dan nog de voortzetting dewelke leidde tot dame tegen toren en pion.

In Opwijk 4 scoorde opnieuw Bernd op bord 4, dit keer tegen een 1500+. Straf !

Het mocht echter niet baten. Dirk en Meindert verloren, en gelegenheids-eerste bord Joost moest verstek geven wegens ziekte.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s