Nieuwe elo’s 2015

Ah, daar zijn ze weer, de elo’s. Er is niet al te veel veranderd, omdat enkel de resultaten van de laatste 4 ronden van de nationale interclubs werden verrekend. De goede resultaten van de ploegen weerspiegelt zich dan ook in de klim van de gei-index met 141 punten.

De grootste stijger is Gilbert, die er 29 won en opschuift in de hiërarchie van plaats 16 naar plaats 14. Dominique en Berten doen er 25 bij. Nog bij de +20 zitten Yulia, topscorer van Opwijk 1, en Geert.

Bij gebrek aan donderdagen werd de allereerste clubavond van 2015 ingezet afgelopen vrijdag 2 januari. Tien om te zien Gambieters warmden zich op de Duivenzolder al blitzend op voor het nieuwe seizoen. De eerste Silvester-blitz werd met een 100% score gewonnen door Frederic. De tweede Silvester-blitz, die inderhaast nog werd georganiseerd wegens vermeende procedurefouten in de eerste, veranderde niets aan de score en de winnaar. Er viel tegen de Oostkamper, die met 2330 trouwens zijn hoogste elo ooit noteerde, niets te beginnen .

Donderdag en zondag gaan de poppen opnieuw aan het dansen. Wees bereid !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s