Ilda en Rudi naar B, Sam haakt af

Er waren in feite nog 4 partijen te gaan in reeks X, maar de remise tussen Marc en Rudi legde de 4e en 5e plaats in deze reeks definitief vast. Ilda en Rudi vergezellen Peter, Nando en Marc naar de B-finale. Ter herinnering : bij een gelijke stand beslist eerst het onderling resultaat, en vervolgens de weerstandspunten.

Bart Van den Bossche uit Droeshout zal de 9 spelers van de C-finale vergezellen zodat we twee mooie reeksen van 10 kunnen samenstellen. De kalender voor de finales zal dinsdag 27 januari worden gepubliceerd op deze website. Ronde 1 zal starten op donderdag 5 februari, zodat de speeldagen gelijk lopen met de A-reeks.

Van de A-reeks gesproken. Sam moet helaas verstek geven voor de terugronde door een avondcursus op donderdag. Hij zal nog enkel de partij tegen Fabio uit de heenronde afwerken dit seizoen. De kalender van reeks A is dan iets minder belast, en dat is gezien de achterstand misschien nog niet eens zo’n slechte zaak.

In ronde 10 speelde Sam toch een niet-voor-het-KK-tellend partijtje tegen Jan. Die had eigenlijk veel te veel van zijn pionnen het bord opgemarcheerd, zodat er gevaarlijke gaten ontstonden. Sam liet de gelegenheid om erin te duiken echter liggen, en stikte uiteindelijk door een gebruik aan ruimte op zijn twee achterste rijen.

De Yordabio’s hadden het niet onder de markt tegen titel- en elofavorieten Frederic en Jonas. Beide partijen werden afgebroken, maar van ver zagen de stellingen van de Boskanters er niet al florrissant uit, en waarschijnlijk van dichtbij ook niet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s