Alleen Boskant houdt Gambietvlag hoog

We hoopten op een nieuwe stunt van Opwijk 1, maar het zat er vandaag niet in. We kwamen al snel achter door verlies op het vijfde bord van Tom. Dominique kon de stand nog gelijk trekken na een vlotte overwinning, en Tom Barbé slaagde erin zijn twee pionnen deficit van uit de opening recht te trekken tot remise. Maar daar hield het op. Jonas, Jan en Arne gingen onderuit na slechte partijen van de Gambieters. Enkel Cedric kon nog tegenscoren. Zelfs onze rots in de branding op bord 1 FM Arno, ging onderuit nadat hij onvrijwillig een bijzonder eindspel was ingegaan. Maar bon, de meubelen zijn al lang gered. Het was een geslaagd IC seizoen.

Opwijk 2 kon in Gent ook niet veel klaarmaken. Gilbert, Jeroen en een vermoeide Geert gingen onderuit. Alleen Robbert-Jan kon de eer redden.

Den Boskant zorgde als enige ploeg voor het lichtpunt van de avond. Fabio remiseerde nog, maar Yordi, Kris en Sam haalden de volle buit binnen en zorgden voor een klinkende zege.

Opwijk 4 speelde zijn laatste match van dit seizoen, en ging helaas alweer met forfaitcijfers naar huis. Volgend seizoen beter he jongens !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s