De match te veel

We waanden ons even enkele jaren terug in de tijd deze namiddag. Een weliswaar verzwakt Opwijk 1 (zonder Jonas, Yulia en Cedric) ging kansloos onderuit tegen de promovendus van onze serie. Acht nul op ons doos tegen een supersterk Jean Jaurès, het was lang geleden. Onze FM op bord 1 kwam nog het dichtst bij een halve score maar GM Ikonnikov pakte in een eindspel met weinige stukken toch nog de winst. Geen al te goed moment om voor het eerst volledig uitgedost in onze gesponsorde hemdjes te spelen. Maar gelukkig bleef de Duivenzolder onbevlekt en vond de bolwassing plaats in Café Den Bruinen in Mazenzele.

Ook Opwijk 2 ging onderuit tegen de kampioen in zijn reeks, maar hier kon Geert toch tenminste een eerreddend punt scoren.

Het enige positieve nieuws kwam van den Boskant, die 2-2 gelijk speelde tegen Dworp. Yordi hielde Serge Vanderwaeren (2200) op bord 1 op remise, en Fabio deed hetzelfde op bord 4. Sam kwam rechtstreeks van Opwijk Carnaval en deed het aanvankelijk uitstekend met pion winst. Maar de partij duurde heel lang en uiteindelijk begon de vermoeidheid door te wegen ; een foutje in een ver eindspel kostte het volle punt. Maar omdat Kris zijn tegenstander deze namiddag niet kwam opdagen, zal Den Boskant toch de volle twee punten op Den Bruinen houden en de kampioen in zijn reeks op de slotdag kloppen.

Al bij al een interclubseizoen met hoogtes en laagtes, maar vooral met weinig of geen stresstoestanden. Dat was de vorige seizoenen wel even anders !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s