Blankenberge

Als voorproefje op de Belgische kampioenschappen voor de jeugd was er vorig weekend ook een jeugdcriterium als opwarmertje in Blankenberge. Een verslag van pappa Dirk.

Meindert: Heel goed ! Enkel de boot ingegaan tegen Lev en Nathaniël en dan nog door 2 tactische foutjes. Tegen Lev staat hij kwaliteit achter maar tegenstander minder dan 2 minuten op de klok tegenover 12 min.voor hem. Alleen, Lev moet beginnen blitzen en natuurlijk blitzt Meindert mee. J Tegen Lev is dat een slecht idee. *grijns*
Tegen Nathaniël ruilt Meindert lopers, waardoor de tegenpartij niet enkel een dubbele pion kan wegwerken maar zo opnieuw een pionketting van 3 heeft. En die bewuste pion doet in het eindspel de deur dicht. Jammer, want voor de rest was de partij gelijkopgaand.
Bernd: Eveneens prima. Verlies in partij 3 tegen Benjamin. En dan in partij 5 een “Dirkske” gedaan J : toren + paard voor, maar net daardoor niet meer opgelet en een dwaze mat aan de broek. Deze partij kost hem de 3e of 4e plaats wegens teveel verlies van scheidingspunten (laatste van alle spelers met 5 partijpunten). Maar voor de rest … picco bello.
Witze: heb ik niet zo gevolgd, maar is op de goede weg met een 4/7.
Sil: 4.5/9. Zeker niet slecht, maar de -8 j is in vergelijking met de andere reeksen maar een slappe bedoening.
Voor alle reeksen geldt wel dat vele toppers afwezig waren …

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s