Ring TV

Onze Belgische kampioen werd afgelopen donderdag uitgebreid gefeleciteerd en gevierd. De champagne vloeide rijkelijk, er waren aperitiefnootjes en chips en, niet te vergeten, overheerlijke mini-loempias van Fami. De houten interclubstukken werden van stal gehaald, speciaal voor den TV. Een groep blauwe en alras licht benevelde Gambieters keek bewonderend toe hoe Yordi de ene na de andere rake one-liner afstak voor de camera’s van Ring-TV en samen met collega-kampioen Arno Sterck een pro-forma partijtje speelde. Maandag 27 april aanstaande kan u het eindresultaat van de opnames bekijken op TV. We zijn razend benieuwd !

Voorzitter Rudi en Fred vonden tussen al deze activiteiten nog de tijd om een partij in te halen. Fred verloor met wit achter al snel op een rare manier een loper en moest dan verder vechten tegen de bier-(champagne-) kaai.

Ajuinentornooi van start

Na Leuven proberen we nu ook Aalst te veroveren. Maar liefst Twaalf Gambieters togen naar het Ajuinentornooi en hopen daar te scoren. Volg alles op de uitstekende site van de club Pion Aalst.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s