Titelstrijd groeit naar hoogtepunt in alle reeksen

Met nog 2 tot 3 wedstrijden te spelen zijn er nog heel wat spelers die van een wisseltrofee kunnen dromen. Het was behoorlijk druk gisteren. Zes matchen werden ingehaald.

In de A-reeks zijn het er nog 3. Oud-kampioen Jan won van Cedric en gaat zowaar weer opnieuw een de leiding, met Jonas en Frederic in de nek.

Van Oud-Kampioenen gesproken, in reeks B heeft er zich weer eentje gemanifesteerd. Na Oscar is nu ook Rudi aan een inhaalrace begonnen. Na Sven moest ook titelkandidaat Nando zijn meerdere in de voorzitter erkennen, twee vrijpionnen ten spijt. Rudi haalde ze één voor één op en won nog een stuk ook. Rudi hijst zich zo naar plaats 3. Nog 5 spelers zijn kandidaat voor de titel.

In reeks C vielen er 4 partijtjes te aanschouwen. Dirk haalde het van Frank, Valère zette Bart opzij en Petrus moest het onderspit delven tegen Berten. Schrikhagedis Herman lijkt stilaan wat zijn vorm te hebben terug gevonden want hij liet zijn tanden nog eens zien tegen titelkandidaat Jan H. Het was geen goede avond voor Dendermonde, want na een lange schuifpartij werd Jan H plots het slachtoffer van de gevreesde paardvork. Ook hier kan men spreken van nog 5 titelkandidaten.

De komende donderdagen wordt de titelstrijd beslecht. We zijn benieuwd wie het regerend triumviraat zal worden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s