Terugronde jeugd KK van start

Afgelopen donderdag werd alweer de 10e ronde afgewerkt van het Jeugd-KK. Yannick won opnieuw en blijft ongenaakbaar leider met het maximum van de punten. Arthur won ook maar volgt al op een respectabel afstand van anderhalf punt. Jorre en Pieter-Jan volgen nog net iets verder.

Al onze jeugd is dit weekend trouwens actief op het Vlaams kampioenschap voor de jeugd. Alle resultaten vindt u op deze site : Vlaams Kampioenschap jeugd 2016

Gisteren was ook de laatste mogelijkheid om de vier openstaande inhaalpartijen van de de beker ronde 2 te beslechten. Dat lukte nipt. Dirk, nog steeds in bloedvorm, won vlotjes van Arno L, Meindert fietste langs Bart en Berten kreeg Stoffel op zijn rug. De spannendste partij was ongetwijfeld tussen Yordi en Tim, die er allebei een spektakelstuk van maakten.

yardivtim

Yordi heeft wat materiaal geofferd maar Tim staat dicht bij consolidatie. Het is dus zaak om energiek verder te zetten. Dat deed Yordi met Lg3-h4. Er volgde Lf8-e7 Lh4xe7 Ke8xe7 maar Tim geraakte niet onder de druk uit en moest enkele zetten later opgeven.

We kijken al uit naar ronde 3 van volgende week !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s