BJK : een tussentijdse stand van zaken

Even een stand van zaken van op het BJK. Gambiet kan tevreden zijn. Het aantal deelnemers was nooit zo groot, maar ook de prestaties waren nooit beter. Na 7 rondes hebben we nog Yordi en Meindert beide met 5/7 die dus mits 2 glansprestaties een podiumplaats mogen ambiëren. Ook Bernd en Fabio zitten met 4,5/7 op schema voor een top 10 plaats.

Robbert-Jan en Floris staan nu met 4/7 wat ongelofelijk goed is voor een eerste deelname. Witze en Yannick hebben 3/7 maar daar komen wel nog puntjes bij, want ze spelen super goed. De jonge starters Jorre, Lothar en Maxime hebben zo veel geleerd …. zeker mentaal zijn ze allemaal een halve meter gegroeid.

De begeleiders zijn in de wolken, en kijken uit naar de resultaten van morgen. Eerst deze avond nog serieus voorbereiden. De twee andere spelers die we begeleiden, Jonas en Stev  staan beide op 4. Super spelers en super begeleiders… en een gelukkige voorzitter.
Advertenties

Een gedachte over “BJK : een tussentijdse stand van zaken

  1. Ondertussen ronde 8 voorbij. Van de “goed geplaatsten” kan enkel fabio winnen. meindert verliest na knappe partij en yordi moet in remise berusten. gelukkig halen onze youngster wat punt zodat we toch op 5/11 komen.
    Van deze ronde onfhou ik zeker de diepe combie met stukoffer van witze. jammer dat hij de mat in drie variant niet vond

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s