Bomans – Docx

Een anonieme bron heeft aan de redactie van Gambiet gemeld dat de schaakfabriek ook verslag heeft gedaan van het Open van Leuven. U moet het er maar eens op nalezen.

Een gelijkaardige berichtgeving van een concurrent voor de titel “belangrijkste schaaknieuwssite van Vlaanderen“, dat kunnen wij hier niet zomaar over onze kant laten gaan, en wij brengen dan ook iets extra.

Speciaal voor al onze lezers en trouwe bezoekers : de cruciale partij van de laatste ronde, met commentaar van de glorieuze winnaar ;

FM Bomans – IM Docx

PS. : Op het einde ging het blijkbaar bijna nog iets helemaal mis – maar het moet ook wat meezitten als je een tornooi wil winnen.

 

Advertenties

Een gedachte over “Bomans – Docx

  1. Prachtig om deze allesbeslissende partij eens te kunnen naspelen. En leuk om de commentaar van een FM eens te kunnen lezen. Een dikke proficiat aan Arno, Tom en Geert! Schaakminnend Vlaanderen stelt zich wel 2 vragen: is de remise tegen Hanne een echte remise of was het een complot? En hoeveel heeft Tom Vandeperre betaald om vernoemd te worden in deze analyse. De antwoorden en nog veel meer vindt u binnenkort in een nieuw artikeltje in ’t Opwijks Leven!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s