Arno wint 24-uren van Zottegem

Nee, niet dat ze daar nu ook zoiets hebben als in Le Mans. Maar al een aantal jaar organizeren ze bij Cabbalos Zottegem een 24-uren lange blitz, waar je als koppel kan deelnemen. Terwijl er één slaapt, werkt de ander een eindeloze rij blitzpartijen af. Niet meer voor de iets ouderen onder ons.

Arno had voor de gelegenheid blijkbaar Hanne ingeruild voor Adrian Roos, en dit koppel kaapte aan de eindmeet de overwinning weg, voor IM Beukema en het duo Hamblok/Ponnet. Ik heb niet meteen ergens een eindstand gevonden, zij die hem weten te vinden mogen mij iets laten weten.

Advertenties

Een gedachte over “Arno wint 24-uren van Zottegem

  1. Einduitslag kan je op onderstaande link terugvinden: http://caballos.be/files/24h-blitz/2017/2017.html
    Een kort verslag:
    Ik mocht de 24-uur blitz aftrappen met… 2 nederlagen op rij :D. Mijn teamgenoot zocht net geen andere partner. Gelukkig waren dit enkel de zenuwen en vond ik al snel mijn ‘blitzritme’. Na 12-uur blitzen zag het er naar uit dat team Beukema het ging halen. Ze sloegen een kloof van twee punten. Echter in de nachtshift (tussen 03.00 – 06.00) veranderde alles. Kleine Beuk Jasper (niet te verwarren met Grote Beuk Stefan en Mini Beuk Christiaan) verloor net iets teveel partijen waardoor we hen konden inhalen. Adrian streed dapper in de donkere uurtjes en ikzelf kon na een powernap van twee uur fris invallen. We begonnen aan een winststreak van maar liefst 25/25! Dit is een volledige cyclus. De laatste 6 uren zetten we deze goede vorm door met een niet-verlies-streak van maar liefst 50 partijen! Dit is toch indrukwekkend gezien de tegenstand niet min was, zelf de lagere elo’s konden gevaarlijk uithalen in blitz. Dit gaf ons een voorsprong van 4 punten, die we niet meer weggaven.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s