Muziek Niels Destadsbader ongeschikt bevonden

We hebben het geprobeerd, goed schaak te spelen met Niels op de achtergrond, maar het is ons niet gelukt om “in de zone” te geraken. Neem nu Herman. Die nam het op tegen voorzitter en oude rivaal Rudi. Hij dacht op een gegeven moment rustig na over het terugnemen van een pion, daarbij compleet over het hoofd ziend dat zijn dame ongedekt op d4 was achtergebleven. Dames in die situatie kan je met een gerust hart aan onze voorzitter overlaten, en Herman mocht meteen inpakken in dit als topaffiche aangekondigde duel.

Bart bracht Koen in een ver vooruitgeschoven duel van de zevende speeldag een paar maal ongewild aan het schrikken. Maar Koen pakte het heel omzichtig aan en maakte zijn materiële dividenden langzaam maar zeker ten gelde en won.

Er was slechts één duel in de A-reeks. In het verleden kon Cedric als enige al Frederic meermaals een pootje lichten en ook gisterenavond hield hij het tot in de kleine uurtjes vol. Cedric was er wel een pion bij ingeschoten maar leek toch wat tegenspel te hebben tot Niels toch zijn nawerkingen bleek te hebben ;

8/8/3kn1p1/5p2/1r6/R5KP/4NPP1/8 b - - 0 1

Frederic en Cedric zaten aan hun laatste minuut. De stelling van Cedric leek nog OK maar helaas, de tijdnood en Niels leidden tot een blunder. ♜b5? ♖a6† gevolgd door ♖×e6 en ♘d4†.

Advertenties

Een gedachte over “Muziek Niels Destadsbader ongeschikt bevonden

  1. ben er nog niet goed van … had een pilletje gepakt voor de maag, bij het lezen van de bijsluiter blijkt dit pilletje tot verwarring en daasheid te kunnen leiden … wat gebleken is … en dat in de belangrijkste match voor mij in de B-reeks … shit happens!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s